Farahs

Farahs (30 jaar ) uit Groningen

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Groningen
Leeftijd: 30 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: blond
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: relatie(samenwonend)
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: orale sex, verschillende standjes, trio, soft SM, onderdanig, rollenspel, zoenen, veilige sex, latex/leer, hygiëne, lingerie,

Over mij: Mijn vriend en ik zijn een tijdje geleden gaan samenwonen en dat heb ik blijkbaar verkeerd gezien. Hij heeft een verslaving aan gamen en constant zitten er vrienden bij ons en heb ik totaal geen privacy. Eens iets gezellig gaan doen dat moet ik hem zelfs niet vragen en dan kan ik niet anders dan het hier aan een lieve man te vragen.

Stuur een bericht naar Farahs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *