Softi

Softi (23 jaar ) uit Noord-Holland

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Holland
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: blond
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: orale sex, romantiek, foto/video Maken, relatie, zoenen, hygiëne,

Over mij: Echt waar, ik heb nog nooit een relatie gehad. Veel te onzeker om alleen met een jongen te zijn. Ze zijn ook zo…hoe moet ik het zeggen? Lomp? Stoer? Ik hou daar niet van. Dan heb ik liever een rustige man, die iets ouder is, maar wel weet hoe hij met me om moet gaan. Ik ben heel lief en zacht, dus je moet gewoon voorzichtig met me zijn, oke?

Stuur een bericht naar Softi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *