Tinaaa

Tinaaa (28 jaar ) uit Antwerpen

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Antwerpen
Leeftijd: 28 jaar
Lengte: 160-165 cm
Haarkleur: zwart
Kleur ogen: blauw
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: LBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Ongeschoren
Sexuele voorkeuren: orale sex, anale sex, extreme dingen, verschillende standjes, foto/video Maken, onenightstand, dominant, relatie, veilige sex, gangbang,

Over mij: Hoihoi, wat zal ik vertellen? Om te beginnen ben ik een spontane, altijd vrolijke jonge meid. Nog niet lang afgestudeerd en volop aan het proeven van het echte leven en tot nu toe bevalt het me wel heel erg goed. Binnenkort ga ik alleen gaan wonen en ik zou het wel aangenaam vinden om af en toe wat gezelschap te hebben, dus misschien wil jij dan wel eens langskomen?

Stuur een bericht naar Tinaaa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *