Kissforyou

Kissforyou (32 jaar ) uit Noord-Brabant

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Brabant
Leeftijd: 32 jaar
Lengte: 160-165 cm
Haarkleur: zwart
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: getint
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: zoenen, hygiëne, lingerie,

Over mij: Zou ik hem hier dan tegen komen, de man van mijn dromen? Ik hoop het want in het dagelijkse leven kom ik blijkbaar alleen de verkeerde mannen tegen en nu ik deze leeftijd heb wil ik daar toch wel heel graag verandering in brengen! Wie zoek ik? Gewoon een leuke man, leeftijd en huidskleur niet belangrijk. Het zou fijn zijn als je niet al te ver weg woont, maar als je echt heel leuk bent maakt me dat ook niet uit hoor!

Stuur een bericht naar Kissforyou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *