punselies

punselies (40 jaar ) uit Noord-Holland

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Holland
Leeftijd: 40 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren:

Over mij: Vaak en te veel ben ik aan het werk geweest en heb toch wat gemist in het leven daar kom ik nu achter. Ik kon me prima vermaken met mijn speeltjes dacht ik, nou vergeet het maar ik heb nu ervaren dat een lekkere pik tussen mijn benen heel wat beter voelt. En ik wil dit nu vaker voelen.

Stuur een bericht naar punselies

1 gedachte over “punselies”

  1. Wil je bij mij thuis komen voor een lekkere beurt zo snel mogelijk en kan je ook slapen bij mij zonder dat het wat kost? Ik wil geen geld uit geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *