Leukefrancaise

Leukefrancaise (50 jaar ) uit Noord-Brabant

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Brabant
Leeftijd: 50 jaar
Lengte: 170-175 cm
Haarkleur: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: relatie(niet samenwonend)
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Geschoren
Sexuele voorkeuren: orale sex, verschillende standjes, foto/video Maken, rollenspel, zoenen, knuffelen,

Over mij: Ja ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk maar woon al heel wat jaartjes hier. Toch ben ik mijn roots niet vergeten en doe ik mijn best om altijd goed voor de dag te komen. Mijn relatie is wat aan de saaie kant en dat begint mij een beetje te vervelen. Vandaar dat ik hier stiekem naar jou op zoek ben.

Stuur een bericht naar Leukefrancaise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *