Jamesons

Jamesons (51 jaar ) uit Het Brussels Hoofdst

Geslacht: Man
Komt uit: Het Brussels Hoofdst
Leeftijd: 51 jaar
Lengte: 185-190 cm
Haarkleur: kaal
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Lengte penis: L

Over mij: Als man ben ik toch wel heel veel met mijn lichaam bezig want hou ervan om een strak lichaam te hebben. Niet dat ik alleen daarmee iemand wil verleiden maar verwacht ook dat ik iemand leer kennen die hetzelfde idee hierover heeft. Hou jij er ook van om te genieten van de kleinste dingen dan zitten we ook al heel goed. Kortom waarom geen stap verder zetten en elkaar leren kennen.

Stuur een bericht naar Jamesons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *