Joop123

Joop123 (67 jaar ) uit Gelderland

Geslacht: Man
Komt uit: Gelderland
Leeftijd: 67 jaar
Lengte: 170-175 cm
Haarkleur: grijs
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: gescheiden
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Ongeschoren
Lengte penis: S

Over mij: Gescheiden man zoekt iemand om leuke dingen mee te ondernemen en als het klikt nog veel meer. Ik ben zelf een behoorlijk actieve man die niet zo goed stil kan zitten, en sta voor van alles en nog wat open. Ik hoef niet zo nodig een relatie, maar mochten we het wel heel erg leuk hebben samen, dan zou ik ook geen nee zeggen. Geen verplichtingen, gewoon vrij zijn om te doen en laten wat we willen.

Stuur een bericht naar Joop123

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *