Zoekgezelligheid

Zoekgezelligheid (66 jaar ) uit Flevoland

Geslacht: Man
Komt uit: Flevoland
Leeftijd: 66 jaar
Lengte: 180-185 cm
Haarkleur: grijs
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: gescheiden
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Geschoren
Lengte penis: L

Over mij: Ik ben al een tijd geleden gescheiden en ben er nu weer helemaal klaar voor om van het leven te gaan genieten. Ik vermaak me prima in mijn eentje, maar het is toch veel gezelliger met iemand samen? Ik ben niet direct op zoek naar een vaste relatie, ik houd het liefst alle opties open. Wil graag weer eens lekker genieten want begin de intimiteit behoorlijk te missen. Hopelijk gaat me dat via hier heel snel lukken. Het leven is te kort om alleen te zijn!

Stuur een bericht naar Zoekgezelligheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *