OpOntdekkingstocht

OpOntdekkingstocht (51 jaar ) uit Flevoland

Geslacht: Man
Komt uit: Flevoland
Leeftijd: 51 jaar
Lengte: 180-185 cm
Haarkleur: bruin
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: relatie(samenwonend)
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Ongeschoren
Lengte penis: NVT

Over mij: Ben er nog niet zo lang achter dat ik eigenlijk meer op mannen val als op vrouwen. Heb een korte relatie met een man gehad, buiten de relatie die ik heb met mijn vrouwelijke partner. Ze vermoedt wel dat er wat aan de hand is. Al kan ze haar vinger er niet op leggen. Ik wil nu verder mijn grenzen verleggen, en voor mij zelf kiezen. Ben er immers oud en wijs genoeg voor. Geef je mij die ervaring?

Stuur een bericht naar OpOntdekkingstocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *