Robbiezoektliefde

Robbiezoektliefde (30 jaar ) uit Luik

Geslacht: Man
Komt uit: Luik
Leeftijd: 30 jaar
Lengte: 180-185 cm
Haarkleur: zwart
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Geschoren
Lengte penis: XL

Over mij: Online is het veel fijner om iemand te leren kennen en ik ben ook wel een beetje verlegen. Niemand die mij daarin begrijpt omdat ik wel heel spontaan overkom in het echt. Na een lange relatie ben ik weer single en durf ik het gelukkig ook weer aan om de ware liefde te gaan vinden. En dat is iets waar ik wel in geloof dus laten we maar even ontdekken of dat jij dat bent.

Stuur een bericht naar Robbiezoektliefde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *