JohnLoyaal

JohnLoyaal (59 jaar ) uit Waals-Brabant

Geslacht: Man
Komt uit: Waals-Brabant
Leeftijd: 59 jaar
Lengte: 170-175 cm
Haarkleur: kaal
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: relatie(niet samenwonend)
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Kaal
Lengte penis: L

Over mij: Ik ben een vrijgevige man, zo vrijgevig dat ik hier mijn vriendschap wil geven aan een jonge kerel die hier wel voor te vinden is! Bestaat er een kans dat wij gaan samen komen ondanks het feit dat ik al een relatie heb, vast wel! Als het van mij afhangt zeker want ik heb toch wel wat nood aan afwisseling binnen mijn relatie! Als je graag meer over mij weet, vraag ik je om snel te gaan reageren hoor!

Stuur een bericht naar JohnLoyaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *