Hertel

Hertel (52 jaar ) uit Zuid-Holland

Geslacht: Man
Komt uit: Zuid-Holland
Leeftijd: 52 jaar
Lengte: 180-185 cm
Haarkleur: bruin
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: relatie(samenwonend)
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Geschoren
Lengte penis: XL

Over mij: Nog niet zo lang ben ik bezig met het zoeken naar waar mijn roots eigenlijk liggen. En wat ik allemaal prettig vind om te doen. De gevoelens waar ik al een tijdje mee aan het worstelen was, kan ik nu meer gevoel gaan geven. Woon in een huis met twee verdiepingen. Beneden woont mijn partner en ik een etage hoger. Is nooit zo geweest, maar ik heb een kinky kant waar hij niet zo goed mee overweg kan. Jij wel? Kom je spelen in mijn speeltuin?

Stuur een bericht naar Hertel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *