mariel

mariel (29 jaar ) uit Utrecht

Geslacht: Shemale
Komt uit: Utrecht
Leeftijd: 29 jaar
Lengte: 170-175 cm
Haarkleur: zwart
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Intieme delen: Geschoren
Cupmaat: cup A

Over mij: Hoi hoi! Ik ben lekker mezelf, spontaan en altijd in voor wat nieuws… Al die gedoetjes doe ik niet zo aan, wil nou eenmaal lekker genieten. Ben single dus van mijn kant is er geen probleem tot wat dan ook, ik heb alleen 1 verrassing, iets extra’s. Doe mijn slipje uit en je zult het zien, een lekkere paal. Val zelf op gespierde boys maar het belangrijkste vind ik gewoon dat je jezelf goed verzorgd

Stuur een bericht naar mariel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *