Sillysilly

Sillysilly (31 jaar ) uit Noord-Holland

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Holland
Leeftijd: 31 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: zwart
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: relatie(samenwonend)
Ik zoek een: Man
Cupmaat: cup B
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: foto/video Maken, onenightstand, zoenen, knuffelen, hygiëne, lingerie,

Over mij: Heel lastig, maar ik wil eigenlijk alleen maar extreme seks. Daar is een markt voor, dat weet ik, maar mijn vriend wil het in ieder geval niet. Het uiterste is voor hem af en toe een blinddoek voor, maar de extreme dingen die er dan bij horen, wil hij niet. Gewoon vanilla seks, dat is wat hij wil. En ik wil meer, veel meer.

Stuur een bericht naar Sillysilly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *