Lateksmadam

Lateksmadam (50 jaar ) uit Antwerpen

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Antwerpen
Leeftijd: 50 jaar
Lengte: 170-175 cm
Haarkleur: bruin
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: HBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Cupmaat: cup A
Intieme delen: Ongeschoren
Sexuele voorkeuren: orale sex, soft SM, dominant, plassex, latex/leer, hygiëne,

Over mij: Een vrouw van mijn leeftijd met een grote behoefte aan sex dat is toch niet vreemd? Ik wil heel graag nog veel dingen uitproberen en voel me daar absoluut niet te oud voor. Ik ben best een sexy vrouw die zich ook graag sexy kleed voor jou om je zo op te winden als je bij mij komt. Ik hoop dat ik niet lang hoef te wachten.

Stuur een bericht naar Lateksmadam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *