mirjammetjes

mirjammetjes (31 jaar ) uit Overijssel

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Overijssel
Leeftijd: 31 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: bruin
Kleur ogen: bruin
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Cupmaat: cup B
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: orale sex, romantiek, verschillende standjes, openbare sex, foto/video Maken, intiem scheren, rollenspel, zoenen, knuffelen, hygiëne,

Over mij: Oraal is zeker weten mijn favoriet. Het kan wat grof klinken maar ik kan er uren mee bezig zijn en je hoeft niet bang zijn dat ik een lamme mond ga krijgen, want ik ben een doorbijter en zorg dat jij een heerlijk moment met mij beleeft.

Stuur een bericht naar mirjammetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *