Lidewijj

Lidewijj (28 jaar ) uit Utrecht

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Utrecht
Leeftijd: 28 jaar
Lengte: 160-165 cm
Haarkleur: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Cupmaat: cup A
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: fetish, foto/video Maken, intiem scheren, relatie, zoenen, knuffelen, hygiëne, lingerie,

Over mij: Heej mannen! Ik ben lidewij en woon in het prachtige utrecht, helaas nog niet op mezelf maar ik heb vaak het rijk voor me alleen hier. Ik ben nog niet toe aan een relatie maar dat alleen zijn steeds is ook niet leuk, zin om samen films te kijken, lekker op stap te gaan en nog veel meer.

Stuur een bericht naar Lidewijj

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *