Sibel

Sibel (23 jaar ) uit Noord-Holland

Geslacht: Vrouw
Komt uit: Noord-Holland
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 165-170 cm
Haarkleur: blond
Kleur ogen: groen
Huidskleur/herkomst: blank
Opleiding: MBO
Relatie: Single
Ik zoek een: Man
Cupmaat: cup B
Intieme delen: Kaal
Sexuele voorkeuren: romantiek, verschillende standjes, relatie, zoenen, knuffelen, lingerie,

Over mij: Hai! Ik ben heel volwassen voor m’n leeftijd en weet goed wat ik allemaal wel en niet wil. Ik durf voor mezelf op te komen. Ik geef toe dat ik op gebied van sex nog heel wat te leren heb.

Stuur een bericht naar Sibel

1 gedachte over “Sibel”

 1. Jorn Veenendaal

  Hey Sibel, wat een schoonheid als ik zo met de deur in huis mag vallen, het imponeerde me zo dat ik wel moest reageren, want anders krijg ik spijt… zelfs als je geen reactie terug zou geven, want dan heb ik t immers toch geprobeerd! Zal me ff voorstellen ik ben jorn een 47 jarige vrijgezelle man uit Amsterdam oost, misschien denk je te oud, maar waar ik doe de jaren ben achter gekomen dat is hoe ouder een man word hoe beter hij word in het bedrijven van sex, jonge jochies gaan er vaak op en erover, zoals ik vroeger zelf ook deed, maar hoe ouder je word hoe meer je ook gaat kijken naar de behoefte van de vrouw, en meer de tijd gaat nemen en creatver je word, zo stel ik m’n eigen orgasme
  Niet meer op 1 en kan ik meer genieten om te zien hoe de vrouw meerdere malen haar hoogte punt bereikt,, ik vind nu ook leuk om de tijd te nemen voor een goed voorspel en daarbij nieuwe dingen te ontdekken en bij de daad ook, alleen de ogen van de vrouw kunnen jou vertellen hoe goed je bent in bed, en niet de grote van je healachtslid of gikte en of hoe vaak en snel je ikomt, je gaat beseffen dat het gaat om kwaliteit en niet de kwantiteit… en aangzien ik nog steeds een hoog libido en uithoudingsvermogen heb met een rijkelijke fantasie heb zit dat geloof ik wel snor al zeg ik t zelf, ik be. Een blanke man met normaal postuur met bruine ogen en bruin haar, een lichte zondags baardweibig lichaams haharing geen piren piercimgs
  Maar wel wat tattoos, ik woon ozlmezelf in prachtige Amsterdam oost, en kan zowel verplaatsen als ontvangen, ik hoop dat ik mezelf een beetje goed verkocht maar mocht je nog vragen hebben mag je natuurlijk altijd reageren, want er schiet me nu niks meer te binnen wat ik niet gezegd heb of had moeten vertellen. Als jij geïnteresseerd bent in een leuke spannende date met mij
  Mag je natuurlijk altijd moge reageren want vragen staat immers vrij…

  Maar voor nu een geile natte kus van mij uit Amsterdam oost!❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *